Vier je feest bij Brasserie de Zeester

Door de unieke locatie, onze moderne feestzaal en enthousiaste personeel is Brasserie de Zeester de uitstekende plek voor een feestelijke bijeenkomst. Voor een trouwfeest, jubileum of verjaardag ben je bij Brasserie de Zeester aan het juiste adres.

Wij nemen de zorg van de organisatie van een dergelijke gelegenheid graag uit handen en laten onze (h)eerlijke en creatieve keuken je aangenaam verrassen. De organisatie en aankleding van een spetterend feest is aan ons toevertrouwd. Onze feestzaal is naar wens in te richten en aan te kleden.

Trouwen

De dag van jullie leven moet natuurlijk groots gevierd worden. Dat is precies waar wij bij Brasserie de Zeester voor gaan. We bieden de ruimte in een schitterende omgeving om dit te verwezenlijken. Ons enthousiaste bedieningspersoneel staat deze dag voor jullie klaar en de keuken bereid de lekkerste gerechten voor heel het gezelschap. Samen stellen we graag jullie perfecte dag samen!

Condoleance

Ook het houden van een condoleance receptie is mogelijk in onze aparte zaal. Hier kan in alle rust en privacy met dierbaren afscheid worden genomen van een overledene. Brasserie de Zeester biedt een rustige omgeving aan het water, waar wij met veel aandacht en respect de ruimte hebben voor een waardig afscheid.

Reserveren

Reserveren kan bij ons via het reserveringssysteem Resengo op de website. Zie de pop-up rechts onderin. 

Social Media

Openingstijden

Maandag – gesloten

Dinsdag -11.00 – 22.00 uur

Woensdag – 11.00 – 22.00 uur       

Donderdag – 11.00 – 22.00 uur   

Vrijdag – 11.00 – 22.00 uur           

Zaterdag – 10.30 – 22.00 uur       

Zondag – 10.30 – 22.00 uur  

Locatie