Uitjes bij Brasserie de Zeester

Ik hou van Holland!

Speel ik Hou van Holland spel en beleef een super hilarische avond!? Weet jij de leukste en bizarre weetjes over ons kleine kikkerlandje?

Moorddiner

Rustig genieten met collega’s, vrienden of familie? Heerlijk! Totdat, Er is een moord gepleegd en de moordenaar zit bij jou aan tafel!

Wie is de Mol?!

Verraad, vertrouwen en sabotage… Wordt je bedrogen of is het echt waar? “Wie is De Mol?!” Zie jij het allemaal nog helder?

Minute to win it!

Het ooit zo succesvolle tv-programma Minute to Win it vraagt gewoon om een feestje! Lukt het om binnen een minuut het spel te behalen?

DinnerQuiz

Laat de quizmaster jullie team testen op sport, algemene kennis of Nederlandse geschiedenis en geniet tussendoor van een heerlijk diner!

Bierproeverij

Tijdens deze proeverij laten we jullie bier op een andere manier beleven. Zo gaan we bier ruiken, bekijken en natuurlijk proeven!

Escape the Classroom

Durf jij het aan? Huiswerk of strafwerk maken tijdens deze escape? Ga het aan bij  Escape the classroom, naast Brasserie de Zeester.

XXL-Games

Met een grote groep een leuk uitje vinden waar iedereen zich vermaakt lijkt onmogelijk…. maar met de XXL-Games is ook dit geen probleem!

De Vetste Quiz

Met vrienden, familie of collega’s de aller VETSTE quiz ooit beleven? Boordevol te gekke krankzinnige rondes zorgen voor een onvergetelijke dag!

Uitje in jouw stad

Uitje in jouw stad is de aanbieder voor elk groepsuitje in jouw stad naar keuze of op een eigen locatie en ook bij Brasserie de Zeester. Voor zowel grote als kleine groepen, teamversterkend en/of een hoog fun-gehalte… bij onze uitjes vind je het allemaal! Onze uitjes zijn niet alleen uniek en erg leuk om te doen, maar ook toegankelijk voor iedereen en boordevol hilarische momenten. Staat jouw favoriete uitje er niet bij? Dan maken we graag een programma op maat voor je.

Meer informatie? Bezoek een www.uitjeinjouwstad.nl of stuur een mail naar boek@uitjeinjouwstad.nl