De liefde voor ons vak is de drijvende kracht achter ons bedrijf.

De brasserie is gedurende de gehele dag een levendige ontmoetingsplaats. Het allerbelangrijkste is de prettige sfeer die ervoor zorgt dat onze gasten zich bij ons thuis voelen. Of je ons overdag bezoekt voor lunch, in de avond afspreekt met vrienden voor een borrel of een maaltijd, de sfeer is altijd goed voor het moment.

IMG_1854

Lunch

Overdag is onze brasserie de perfecte plek voor een heerlijke lunch. Liever buiten? Dat kan ook! Je kunt plaatsnemen op ons ruime terras met uitzicht over de Oosterschelde en genieten van één van onze lunchgerechten.

Lunchkaart

Klik hier

Diner

Vanaf 16.00 uur gaan we over op onze uitgebreide dinerkaart. Hierop vind je naast onze heerlijke klassiekers ook verschillende seizoensgebonden gerechten. Elke week bieden we een wisselend weekmenu, samengesteld door onze koks.

Dinerkaart

Klik hier

Borrel

Gedurende de dag kan je ook bij ons komen borrelen. Zowel in de brasserie als op het terras staan we voor je klaar met de lekkerste bites en snacks. Geniet hierbij van één van onze vele biertjes, een lekker wijntje of iets anders van onze drankenkaart.

Drankenkaart

Klik hier

Reserveren

Reserveren kan bij ons via het reserveringssysteem Resengo op de website. Zie de pop-up rechts onderin. 

Social Media

Openingstijden

Maandag – gesloten

Dinsdag -11.00 – 22.00 uur

Woensdag – 11.00 – 22.00 uur       

Donderdag – 11.00 – 22.00 uur   

Vrijdag – 11.00 – 22.00 uur           

Zaterdag – 10.30 – 22.00 uur       

Zondag – 10.30 – 22.00 uur 

Locatie